ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

στούντιο και

διαμερίσματα στα Φαλάσαρνα

Τα διαμερίσματα στα Φαλάσαρνα Magnolia Apartments and Studios κατασκευάστηκαν το 2007 σε μια ξεχωριστή τοποθεσία του κάμπου . Είναι σε ήσυχο σημείο, με εύκολη πρόσβαση σε souper market και σε ταβέρνες. Αποτελούν μοναδικά διαμερίσματα στα Φαλασάρνα στα Χανιά για τη διαμονή σας. Απέχουν μόλις μερικά μέτρα από την παραλία της Φαλάσαρνας και έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του κόλπου και στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της δυτικής Κρήτης…

Τα νεόκτιστα, Luxury Apartments, Magnolia Kmeria και Magnolia Yulania, βρίσκονται σε υψηλότερο σημείο, στην πλαγιά του λόφου, στον οικισμό Καβούσι, περίπου 1200 μ από την παραλία Φαλασάρνα. Με μοναδική πανοραμική θέα στον κόλπο της Φαλασάρνας.

Τα διαμερίσματα – στούντιο Magnolia και η ευρύτερη περιοχή της Φαλάσαρνας αποτελούν ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό. Είναι όμως σε λειτουργία και διαθέσιμα για χειμερινές αποδράσεις όλο το χρόνο!

Κάντε κράτηση στα διαμερίσματα στα Φαλάσαρνα Magnolia Apartments and Studios ή στα Luxury Apartments, Magnolia Kmeria και Magnolia Yulania και περάστε αξέχαστες διακοπές!